Trainingen

 

Schrijven moet je vooral doen. Fietsen leer je ook niet door online instructiefilmpjes te kijken. Je kunt bij me terecht voor incompany trainingen, open inschrijvingen en coaching.

 

Oefeningen & inzicht

Mijn trainingen kenmerken zich door waardevolle inzichten en praktische oefeningen. Ik maak iedere training helemaal op maat, omdat je het meeste leert van je eigen teksten. Daarnaast heb ik rugzakken vol goede, slechte en schokkende voorbeelden uit meer dan tien jaar trainerservaring.

Van spiegelsessie tot masterclass

De duur van de training varieert, afhankelijk van het instapniveau en het doel. Dat gaat van spiegelsessies van één uur tot masterclasses van 4 dagen. Een alles daartussen.

Ik heb me gespecialiseerd in deze trainingen

Helder schrijven
De basis voor iedere schrijver, ongeacht de teksten die je schrijft. Je leert het geheim van iedere lekkerlopende tekst en hoe je dat zelf toepast.

Overtuigend schrijven
Wat jij wilt vertellen is minder belangrijk. De vraag is: wat heeft de lezer nodig om overtuigd te worden? Daarom staat het ‘wat’ en ‘waarom’ van je advies centraal. Door stevig te snoeien komt je advies tot bloei.

Commercieel schrijven
Jij hebt een fantastisch product, een onmisbare dienst. Je kunt dat als marktkoopman proberen te verkopen door hard te schreeuwen. Dat is niet effectief. Het is slimmer om de lezer te verleiden en hem mee te nemen in je verhaal. In deze training leer je hoe je dat doet.

Storytelling
Hoe komt het toch dat je een boek niet meer weg kunt leggen? Dat je meteen in een film wordt getrokken? In deze training leer je wat de ingrediënten zijn van een goed verhaal. En hoe je die toepast op je eigen teksten. Zodat ze nog meer tot leven komen.

Creatief schrijven
Vergeet de regels, schrijf in oorspronkelijke en originele taal. Maar ja, waar begin je? Deze training is voor iedereen die wel eens wil proeven aan het creatief schrijven of zijn teksten wat leven in wil blazen.