Je kunt de 3 flips hier downloaden!

 

Alsjeblieft: de 3 flips over helder schrijven. (klik op de link) Leuk dat je ze wilt hebben! Ze zijn de kern van mijn training over heldere teksten.

Schrijven een worsteling?

Ik ben enorm verrast door het grote enthousiasme van mijn bericht op LinkedIn. Heel fijn natuurlijk. Ik denk dat mensen op zoek zijn naar meer creativiteit in trainingen en presentaties. Daarnaast is schrijven voor veel mensen een worsteling. Misschien ook wel voor jou of je collega’s.

Je ideeën en gedachten zijn helder. Maar in een mail, rapport of blog is het toch minder overtuigend dan je dacht. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen met een paar simpele handvatten beter kan schrijven. Deze flips garanderen niet meteen glasheldere teksten. Maar ik hoop dat ze je op weg helpen. In ieder geval veel succes met schrijven (of tekenen natuurlijk)!

Smaken de flips naar meer? 

Ik geef deze trainingen ook incompany, dus bij jullie. Daarnaast organiseer ik binnenkort weer een aantal open trainingen. ‘Leer helder schrijven in 1 dag’. Die zijn op dinsdag 11 en donderdag 20 juni. Interesse? Stuur me gerust een mail: info@tonvogels.nl. Dat krijg je meer informatie.