Boeken

Schrijven is mijn grote passie. Geen wonder dat ik inmiddels 2 romans geschreven heb: De duivel van Vico (2012) en Wolfskind (2016).

 

Wolfskind (Uitverkocht)

**** Een sprookjesachtige pageturner. Algemeen Dagblad

Archeoloog Vincent de Vree denkt de vondst van de eeuw te doen. Het moet hem de erkenning geven waar hij al zo lang naar verlangt. Het lot beslist echter anders. In een oud klooster ontmoet hij het bijzondere meisje Nova. Ze is wees en worstelt daardoor net als Vincent met het verleden. Samen proberen ze het bestaan te bewijzen van een nieuwe, nog veel spectaculairdere vondst: een Romeins aquaduct. Deze ontdekking moet de gevallen archeoloog in één klap zijn status teruggeven.


De Duivel van Vico (Uitverkocht)

De Nederlandse sterrenkundestudent Tomaso wordt door zijn familie voor straf naar het Zuid-Italiaanse dorp Vico del Gargano gestuurd. Als boetedoening moet hij een muur bouwen om de sinaasappelboomgaard van de familie Mastromatteo. Al snel raakt hij in de ban van de dochter des huizes, de mysterieuze Carmela, die door haar familie verborgen wordt gehouden op hun boerderij. Terwijl het dorp zich voorbereidt op de jaarlijkse processie van San Valentino, ontdekt Tomaso dat Carmela uitdrijvingsrituelen ondergaat in de dorpskerk. Ze zou bezeten zijn door de duivel. Maar schuilt het kwaad wel in Carmela, of juist in haar zwijgende familie en het verstikkende dorp? Tomaso is vastbesloten Carmela te helpen – maar hoe bevrijd je iemand van de duivel als je zelf niet in hem gelooft?